Épület szigetelés

Az általunk használt hidrofóbizáló / víztaszitó / nagy szilárdságú bel- és kültéri vakolatrendszer szigetelő - falszárító - és tűzálló hatású. Szellőző - lélegző tulajdonságokkal bír, mely elősegíti a páranedvesség kipárolgását, gyorsítja a falazat kiszáradását. Megakadályozza a salétromosodást, só kivirágzást, penészedést. Az adalékanyag porus-falainak víztaszító hatása kapilláris depressziót hoz létre, gátolva a nedvesség felszívódását, növelve a falazat kipárolgását, száradásának felgyorsítását. Vízlepergető tulajdonságának köszönhetően, kiválóan alkalmas lábazati szigetelésnek is.

Az általunk használt vakolat rendszer abban különbözik a más hasonló szárító vakolatoktól, hogy 50 cm mélységig képes beszívódni a falazat anyagába, téglába, betonba egyaránt, így eltömíti, elzárja a kapillárisokat, hajszálereket így egyrészt megnő a falazati anyag sűrűsége, szilárdsága, másrészt ennek hatására olyan víztaszító tulajdonságokat vesz fel, mint a kő vagy a kavics.

Az anyag kiválóan alkalmas tégla, beton terméskő, vályog és vegyes falazatok külső és belső felületeinek vakolására, régi és új építésű épületek, lakóházak, lépcsőházak, lábazatok, válaszfalak, különböző oknál fogva átnedvesedett falazatok kiszárítására és szárazon tartására. Az általunk használt vakolat-rendszer - mivel csak természetes anyagokat tartalmaz - megfelel a legkomolyabb műemlékvédelmi előírásoknak is.
 

Vízszigetelési technológiák összehasonlítása

  Vízzáró vakolat rendszer  Lemezbesajtolás  Nagy Nyomású Injektálás
Alkalmazhatóság
Vályog  
Tömör tégla
Lyukacsos tégla   
Tufa
Terméskő     
Beton   
Salak   

 

Szolgáltatási területünk:

Falszigetelési kérdéseivel kapcsolatosan keresse kollégánkat.

Kapcsolattartó: Várkonyi Krisztián
Telefon: 70/434-75-50
Email: bvmtechnik.kft [kukac] gmail.com

BVM Technik Kft.
2161, Csomád, Levente u. 14/A. 
adósz.: 23309757-2-13.

Székhely

BVM Technik Kft.
2161, Csomád, Levente u. 14/A. 
adósz.: 23309757-2-13.
#pinceszigeteles

Elérhetőségeink

Kapcsolattartó: Várkonyi Krisztián

Telefon: 70/434-75-50
Email: bvmtechnik.kft [kukac] gmail.com