Pince szigetelés

Pince, mélygarázs és egyéb talajszint alatti létesítmények szigetelése

A talajszint alatti szigetelések esetén a pincék, szuterének, mélygarázsok, ahol nem elég a vízszintes szigetelés, a falazat függőleges szigetelésére is szükség van. A víz elleni védekezés ezen formáját nevezzük kent szigeteléseknek, melyek minden esetben belülről kerülnek kialakításra.

Az általunk használt hidrofóbizáló / víztaszító / nagy szilárdságú bel- és kültéri vakolat-rendszer szigetelő - falszárító - és tűzálló hatású. Megakadályozza a salétromosodást, só kivirágzást, penészedést. Az adalékanyag porus-falainak víztaszító hatása kapilláris depressziót hoz létre, gátolva a nedvesség felszívódását, növelve a falazat kipárolgását, száradásának felgyorsítását. A normál beton 70% makro- és 30% mikropórust tartalmaz. Az alkalmazott adalékszernek köszönhetően, ez az arány megfordul és jelentősen eltolódik. 3% makro- és 97% mikropórus keletkezik, ezáltal jelentősen nő a víz - és vegyi ellenállósága. Az alkalmazott vakolat rendszer adalékanyagainak mikrószemcséi 50 cm mélységig képes beszívódni a falazat anyagaiba, téglába, betonba egyaránt, ezáltal eltömíti, elzárja a kapillárisokat, hajszálereket így egyrészt megnő a falazati anyag sűrűsége, szilárdsága, másrészt ennek hatására olyan víztaszító tulajdonságokat vesz fel, mint például a terméskő.

Az anyag kiválóan alkalmas tégla, beton terméskő, vályog és vegyes falazatok külső és belső felületeinek vakolására, régi és új építésű épületek, lakóházak, lépcsőházak, lábazatok, válaszfalak, különböző oknál fogva átnedvesedett falazatok kiszárítására és szárazon tartására. A termék használatával olyan technológiákat válthatunk ki, mint például a nehéz lemezek, kenhető szigetelések, fóliák. Ezek a technológiai megoldások, drágák, jelentős a segédanyag és munkaerő igényük, ami növeli a kivitelezés kockázatát, költségeit. A vakolat-rendszer negatív oldali víznyomásnak 4 bar ig ellenáll.
Az alkalmazott anyagok - mivel csak természetes összetevőket tartalmaznak - megfelelnek a legkomolyabb műemlékvédelmi előírásoknak is.Az alábbi településeken és vonzáskörzetében végzünk pince és mélygarázs szigetelés szolgáltatást:

Budapest és vonzáskörzete, Miskolc, Mályi, Szikszó, Felsőzsolca, Kazincbarcika, Ózd, Sajószentpéter, Edelény, Putnok, Szerencs, Tokaj, Nyíregyháza, Eger, Tiszaújváros, Polgár, Tiszavasvári, Görbeháza, Hajdúnánás, Sajószentpéter, Sárospatak, Sátoraljaújhely, Mezőkövesd, Tiszafüred, Fűzesabony, Gyöngyös, Debrecen, Székesfehérvár, Ráckeve, Esztergom, Karcag, Berekfürdő, Kenderes, Szentendre, Kistarcsa, Nagytarcsa, Tatabánya, Egerszalók, Zsámbék, Érd, Kisvárda
 

Falszigetelési kérdéseivel kapcsolatosan keresse kollégánkat.

Kapcsolattartó: Várkonyi Krisztián
Telefon: 70/434-75-50
Email: bvmtechnik.kft [kukac] gmail.com

BVM Technik Kft.
2161, Csomád, Levente u. 14/A. 
adósz.: 23309757-2-13.

Székhely

BVM Technik Kft.
2161, Csomád, Levente u. 14/A. 
adósz.: 23309757-2-13.
#pinceszigeteles

Elérhetőségeink

Kapcsolattartó: Várkonyi Krisztián

Telefon: 70/434-75-50
Email: bvmtechnik.kft [kukac] gmail.com